På plats i simhallen På plats i simhallen

Första kursen är för de yngsta.

Har du ett barn som älskar att snorkla och längtar efter att få dyka " på riktigt " ?

Bubble maker ( från 8 år )
Från 8 år kan man göra ett prova på dyk i pool så kallad Bubble maker. I denna kurs får man lära sig de mest enkla handsignakerna och hur vi använder utrustningen. Så klart kommer vi att andas under vattnet och lära oss tömma cyklopet samt vissa regulator övningar. Detta Fungerar även som ett perfekt barnkalas. ( se dykkalas )

  • Bubbelmaker 1ggr x 90 min från 450 kr
  • Max 2 barn / instruktör......!
  • Lån av utrustningen ingår i priset.


Sealteam ( från 8 år )
Det finns även en kurs som heter Seal Team som PADI erbjuder barn från 8-års ålder och upp. Denna kurs är för de barn som letar efter ett riktigt action paket som är fyllt med roliga vattenuppdrag i en pool. Har du aldrig undrat hur det är att dyka med ficklampa, ta digitala bilder under vattnet eller flyta omkring viktlös som en astronaut? Vattenuppdragen introducerar barnen till vrak-dyk, navigation, flytkraftskontroll, undervattens-fotografering, livet under ytan och mycket mer. Här är din chans att göra coola grejer i en pool, träffa nya vänner att dela ditt undervattens äventyr. 
Barn älskar att lära sig om dykning med Seal Teams vattenuppdrag / missions, som är den roligaste delen. Det bästa med vattenuppdragen är att man förstärker värdet med säker dykning samtidigt som man har roligt. PADI Seals får prova på en mängd olika dyk, det är ett bra sätt att utveckla sina kunskaper mot ett PADI Jr Open Water certifikat som man får ta vid 10 års ålder.
Kursen är uppdelad i 2 st utbildningssteg. steg 1 består av vattenuppdrag 1-5 vilket lär barnen grunderna för dykning som t.ex. avvägning, masktömning, och återfinnande av regulator m.m Efter att barnen byggt upp en säker grund av dykfärdigheter flyttar barnen till steg 2.
Nästa steg i utbildningen består av massor av roliga uppdrag, som varar i ungefär 1 tim vardera. PADI Seal Team hjälper barnen att ta eget ansvar och värna om vår vattenmiljö. Kurserna sker endast i pool med en certifierad, tränad instruktör. Utrustningen barnen använder är samma utrustning vuxna använder fast i mindre storlek.

  • Sealteam 3-4ggr x 120 min. Pris 3500 kr
  • Max 2 barn / instruktör......!
  • Lån av utrustningen ingår i priset.