Råå Aqua Resort 25 år

Råå Aqua Resort har i veckan fått utmärkelsen Outstanding Service från PADI i 25 år. Detta är vi väldigt glada för och vill tacka alla som varit med på denna resa. Jonas Bjertner har styrt skeppet det senaste 3 åren och innan dessa har där funnits många som bidragit till att detta kunnat vara möjligt. Det startade en gång med samanslagning av Dykterminalen Malmö och Diveschool 18-30 Helsingborg och Råå Aqua Resort var född. Tittar vi tillbaka på när det startade 1992 har vi idag tillsammans certifierat Ca 2000 dykare på olika nivåer och det är vi stolta och glada över. Vi hoppas att denna framgångsaga skall fortsätta i många år. Nu när Öresund börjar toppa alla listor i marin mångfald och vi får ett friska och friskare hav som var ute för räkning i slutet på 80-talet så ser vi att Råå Aqua Resort har en framtid att räkna med med Öresund i spetsen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter